PREDAVAČI

Misija ove konferencije je edukacija, povezivanje i ukazivanje na važnost komunikacijskih vještina unutar studentske zajednice, te kroz dobre primjere iz prakse i uglednih predavača pružanje podrške studentima u razvoju njihovih karijera.

Neil Patel
Neil PatelTito
Autor je bestselera New York Timesa. Wall Street Journal ga naziva vrhunskim uticajnim na webu, Forbes kaže da je jedan od 10 najboljih marketera, a Entrepreneur Magazine kaže da je stvorio jednu od 100 najbriljantnijih kompanija.
Predsjednik Obama ga je proglasio 100 najboljih poduzetnika mlađih od 30 godina, a Ujedinjene nacije proglasile ga 100 najboljih poduzetnika mlađih od 35 godina.
Seth Godin
Seth GodinPredavač i pisac
Seth Godin je autor, poduzetnik i prije svega učitelj
Seth je preduzetnik, autor bestselera i govornik. Osim što je pokrenuo jedan od najpopularnijih blogova na svijetu, napisao je 20 najprodavanijih knjiga, uključujući The Dip , Linchpin , Purple Cow , Tribes i What to do when you are turn (i uvijek je tvoj red). Njegova knjiga, Ovo je marketing , bila je instant bestseler u zemljama širom svijeta.
Brian Basilico
Brian BasilicoPredavač
Brian Basilico je nagrađivani, međunarodno priznati autor i govornik (i samozvani štreber). Osnivač je i predsjednik B2b Interactive Marketing Inc., nagrađivane marketinške konsultantske i proizvodne kompanije u Aurori, Illinois. B2b je osnovan 2001. godine i pomaže kompanijama i neprofitnim organizacijama da plasiraju svoje proizvode i usluge efikasnom upotrebom online alata.